Certificate IV in Kitchen Management

キャンパス
シドニー(Ultimo)
期間
1年
入学時期
2月, 7月

コース概要

TAFE NSWのCertificate IV in Kitchen Managementでは、ホスピタリティ業界でのキャリアをステップアップさせ、商業キッチンの運営に必要なスキルを習得できます。

このコースで学べるスキル:

  1. さまざまな技法や調理機器、方法を用いた料理の準備
  2. 食事制限に対応したメニューの開発と適応
  3. キッチン運営、スタッフのスケジュール管理や採用活動
  4. 財務管理や予算編成
  5. 多様なチームの指導と管理
  6. 職場の健康と安全の実践の実施と監視

カリキュラム

Core Units

  • Prepare poultry dishes
  • Prepare meat dishes
  • Prepare seafood dishes
  • Produce cakes, pastries and breads
  • Prepare food to meet special dietary requirements
  • Work effectively as a cook
  • Roster staff
  • Prepare vegetable, fruit, eggs and farinaceous dishes
  • Implement and monitor work health and safety practices
  • Develop recipes for special dietary requirements
  • Plan cooking operations

Specialty Units

  • Participate in sustainable work practices
  • Produce pates and terrines
  • Prepare specialised food items
  • Produce cook-chill and cook-freeze foods
  • Use social media and online tools
  • Clean kitchen premises and equipment
  • Plan catering for events or functions

授業料

授業料 
$22,240

滞在費などを含めたお見積りに関しては「お見積りはこちら」よりご依頼ください。

弊社では教育ローンのアドバイスなども行っておりますので、費用面についてもお気軽にご相談ください。

入学要件

入学要件にはアカデミック要件と英語要件がございます。英語要件が満たない方に関しては、提携語学学校とのパッケージをご利用いただくこともできます。

  • アカデミック:高校卒業以上
  • 英語力:IELTS5.5以上

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