Certificate IV in Patisserie

キャンパス
シドニー(Ultimo)
期間
1年
入学時期
2月, 7月

コース概要

Certificate IV in Patisserieでは、アーティスティックな感性を活かして、チョコレートボンボンやシュガーコンフェクション、さまざまなガトー、トルテ、ペストリー、プチフールを作り上げるスキルを学ぶことができます。このコースを通じてキャリアを強化し、ペストリーキッチンのリーダーとして自信を持って活躍できるヘッドペストリーシェフを目指します。

このコースで学べるスキル:

  1. 在庫とスタッフの管理スキル
  2. ケーキ、トルテ、ペストリー、デザート、プチフールの調理技術
  3. マジパンや砂糖を使ったコンフェクションのモデリング
  4. 安全で衛生的な食品実践および作業健康安全の実施
  5. 食材の調理器具の使用方法
  6. 予算作成、計画、レシピのコスト計算

カリキュラム

Core Units

  • Produce cakes
  • Produce pastries
  • Work effectively in a commercial kitchen
  • Prepare food to meet special dietary requirements
  • Plan cooking operations
  • Design and produce sweet showpieces
  • Produce desserts
  • Produce chocolate confectionery
  • Produce petits fours
  • Produce yeast-based bakery products
  • Manage finances within a budget
  • Monitor work operations

Specialty Units

  • Produce sweet yeast products
  • Produce basic bread products
  • Apply advanced finishing techniques for specialty cakes
  • Produce artisan bread products
  • Plan and cost recipes
  • Develop and manage social media and online strategies
  • Transport and store food
  • Prepare specialised food items
  • Plan catering for events or functions
  • Develop recipes for special dietary requirements

授業料

授業料 
$22,230

滞在費などを含めたお見積りに関しては「お見積りはこちら」よりご依頼ください。

弊社では教育ローンのアドバイスなども行っておりますので、費用面についてもお気軽にご相談ください。

入学要件

入学要件にはアカデミック要件と英語要件がございます。英語要件が満たない方に関しては、提携語学学校とのパッケージをご利用いただくこともできます。

  • アカデミック:高校卒業以上
  • 英語力:IELTS5.5以上

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