Certificate IV in Patisserieでは、アーティスティックな感性を活かして、チョコレートボンボンやシュガーコンフェクション、さまざまなガトー、トルテ、ペストリー、プチフールを作り上げるスキルを学ぶことができます。このコースを通じてキャリアを強化し、ペストリーキッチンのリーダーとして自信を持って活躍できるヘッドペストリーシェフを目指します。
このコースで学べるスキル:
在庫とスタッフの管理スキル
ケーキ、トルテ、ペストリー、デザート、プチフールの調理技術
マジパンや砂糖を使ったコンフェクションのモデリング
安全で衛生的な食品実践および作業健康安全の実施
食材の調理器具の使用方法
予算作成、計画、レシピのコスト計算
カリキュラム
Core Units
Produce cakes
Produce pastries
Work effectively in a commercial kitchen
Prepare food to meet special dietary requirements
Plan cooking operations
Design and produce sweet showpieces
Produce desserts
Produce chocolate confectionery
Produce petits fours
Produce yeast-based bakery products
Manage finances within a budget
Monitor work operations
Specialty Units
Produce sweet yeast products
Produce basic bread products
Apply advanced finishing techniques for specialty cakes
Produce artisan bread products
Plan and cost recipes
Develop and manage social media and online strategies